CRIJEP PLOČA

CRIJEP PLOČA "Brama"

                                                     

Prema novim trendovima gradnje, počeli smo da proizvodimo lim u obliku crijepa “Brama ” – radi se o imitaciji crijepa. Ovaj profil lima iste je debljine i kvalitete, odnosno prve klase lima, kao i svi naši proizvodi. Upravo zbog toga je odličan izbor za pokrivanje svih vrsta objekata: od porodičnih kuća, malih montažnih kuća, pa do velikih stambenih i poslovnih objekata. Izrađujemo na najsavremenijoj CNC mašini koja se odlikuje velikom tačnosću i preciznošću izrade profila.

Karakteristike:

  • Debljina lima je 0,50mm,
  • pokrivna širina 110 cm,
  •  dubina vala 2 cm,
  •  dužina vala 37/40 cm ovisno o željama kupca.

Izrađuje se u standardnim RAL- ovima što zavisi od zahtjeva kupca.Crijep ploča ili imitacija crijepa se pričvršćuju sa specijalnim vijcima sa neoprenskom podloškom što pokrovu daje nepropusnost vode, čvrstoću i otpornost na jake vjetrove. Što se tiče vremenskih uvjeta, ovaj lim izričito otporan na svakakve varijacije na temperature, i na jako niske i jako visoke, a isto važi i za led, snijeg, jake vjetrove i dr. Pravilno izrađen, postavljen i održavan lim garantira njegovu dugotrajnost kao i trajnost čitave krovne konstrukcije. Ova crijep ploča  omogućuje estetsku kvalitetu, uz znatno manju težinu, s tim i bržu i lakšu montažu.

Prednostima ovog limenog pokrova skoro pa nema kraja – u praksi protiv kiše i leda se odlično snalazi na Vašem krovu! Drugim riječima, pri udarima jake kiše, tuče ili leda, ne ponaša se kao standardni crijep.

Boje po ralovima:

Kontakt

d.o.o Beganović,
ul. Žrtava Domovinskog rata bb,
77220 CAZIN
BOSNA I HERCEGOVINA

TEL: +387 (37) 539-320
FAX: +387 (37) 510-020

e-mail: beganovicdoo@bih.net.ba
web: www.lbeganovic.ba